O nama

Društvo smo koje se bavi distribucijom bazenske kemije proizvođača Diasa Industrial S.P.A, Inokem d.o.o., Chemoform AG...

Proizvodi


Svi naši proizvodi koje distribuiramo na području EU-a i Republike Hrvatske udovljavljaju uvjetima sukladno članku 65. Zakona o biocidnim pripravcima, te su upisani u registrar biocidnih pripravaka i stavljanje na tržište.

Dostava


S obzirom na snagu naše distributivne mreže te distributivnu količinu osiguravamo vam vrhunsku kvalitetu proizvoda uz povoljne cijene.
Naši partneri za dostavu naručenih artikala poput GLS-a osigurati će vam brzu i pouzdanu dostavu.

Uvijek na usluzi

Naš stručni tim će vam biti na usluzi za sva pitanja koja imate vezano za korištenje naručenih proizvoda. Osiguravamo tvorničke garancije za prodane proizvode te nabavu rezervnih dijelova. Kroz naše veleprodajne i maloprodajne kanale možete naručiti i svu potrebnu osnovnu i dodatnu opremu za Vaš bazen od EU proizvođača (Diasa Industrial, Astral, Hanscraft...).
Naš stručni tim vrši ugradnju, servisiranje i održavanje bazena i bazenske opreme, te pruža edukaciju korisnicima za samostalno upravljanje bazenskom tehnikom.

Novo u ponudi COVID 19

U suradnji s našim dobavljačima razvijen je proizvod za dezinfekciju površina i prostora, te se isti koristi za dezinfekciju površina i prostora u zaštiti od COVID 19. Isti će biti dostupan uskoro.

  • Jedna tableta 3.35g = 5 litra vode = 1,00 kuna.
  • Pakiranje 160g/50 tableta = 50,00 kn
  • Pakiranje 1kg/300tableta = 220,00 kn
  • Obratite nam se s povjerenjem !